Кошлуков е пратеник на Доган и Пеевски, да си ходи

Кошлуков е пратеник на Доган и Пеевски, да си ходи

Нашите усилия ще мултиплицират гражданските протести, защото ще допринесем за промени, които БНТ заслужава. И тя ще отразява честно и правдиво събитията. Не може една обществена телевизия да не споменава имената на Пеевски, Домусчиев и Гешев. Тя не е обществена телевизия, не е никаква телевизия. Това заяви журналистът Бойко Станкушев в коментар за управлението на Кошлуков в БНТ.
Оставете на страна че с нашите пари се прави телевизия, кято обслужва малка група хора. Обществената телевизия винаги е балансирала енергията на обществото, да дава истината. Кошлуков е пратеник на г-н Доган и Пеевски. Не е минал целият път на професионално издигане като другите директори. Кошлуков е минал през партии, групи, Атака…., посочи и Илиян Василев в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком.
Двамата се съмняват дори, дали Кошлуков има диплома за висше образование от САЩ: Има търсачка на университета в Санта Барбара, но за него нищо не излиза. Това ще се разбере. За да запише магистратура по египтология, трябва да си представи другата диплома, обясниха експертите.
От телевизията бяха изгонени личности. При Бойко Василев сега е такава убийствена скука, но в петък сигурно пак ще е революционен. Пак ще има обръщане на палачинката. Гледам противопоставяне на Антоний Гълъбов и Андрей Райчев. Последният е част от системата, крепител. Бутат нарочно такива говорители, които олицетворяват протести, а няма някой от организаторите на протеста, те са изолирани, посочи Василев.
 
Утре Кошлуков си тръгва, кой идва.? СЕМ назначава. Това е следващата стъпка на нашия протест. Ще остави управителният съвет, каза още той.
Дори аз да стана генерален директор, ще има проблеми с този управителен съвет. Не може да се уволни нито един директор, защото са легитимно назначени, допълни Станкушев.
 

Източник: frognews.bg

Related Post