Зашеметяващите камери на Samsung Galaxy A52

Зашеметяващите камери на Samsung Galaxy A52

Докато Samsung Galaxy A52 и Galaxy A52 5G разполагат с различни SoC, Samsung е оборудвал и двата телефона с една и съща настройка на четворна камера. Телефоните разполагат с 64MP основна камера Sony IMX686 f / 1.7, 12MP f / 2.2 ултраширока камера, 5MP f / 2.4 макро камера и 5MP сензор за дълбочина. Отпред и двете устройства разполагат с 32MP селфи камера с фиксиран фокус.

Основният 64MP шутър и на двете устройства Samsung Galaxy A52 се предлага с оптична стабилизация на изображението (OIS), използва технологията Tetrapixel (tetra-binning) на Samsung, за да комбинира четири близки пиксела в един и да достави 12MP снимки с по-големи пиксели и разполага с многокадрова обработка и поддръжка за снимки в нощен режим.

Samsung също така е включил няколко забавни софтуерни функции, за да ви помогне да се възползвате максимално от камерите, включително функция, наречена My Filter, която ще ви позволи да създадете персонализирани филтри и Fun Mode, който ще ви позволи да използвате Snapchat Lenses в рамките на приложението за камера. Устройствата разполагат и с режим Pro Video, който ви дава повече контроли при заснемане на видео.

Зареждане на батерията

Толкова впечатляващ в сравнение с други устройства в същия ценови диапазон, тъй като устройствата трябва да предлагат достоен живот на батерията като разполагат с процесори от среден клас и FHD + дисплеи.

Свързаност

Galaxy A52 предлага LTE поддръжка, Bluetooth 5.0 и 802.11 a / b / g / n / ac WiFi. Той също така разполага с NFC поддръжка за плащания. Galaxy A52 5G, от друга страна, предлага поддръжка на Sub6 5G, Bluetooth 5.0 и 802.11 a / b / g / n / ac WiFi. Той също така разполага с NFC поддръжка за плащания. И двата телефона разполагат с място за 2 SIM карти с един специален слот за SIM и един хибриден слот.

Софтуер

Samsung Galaxy A52 и Galaxy A52 5G са с операционна система One UI 3.1, базиран на Android 11. Затова устройствата трябва да стартират с всички нови функции, които Samsung представи с One UI 3.1 по-рано тази година.

Galaxy A52 и 5G вариантът също така разполагат с няколко допълнителни функции на камерата, като функцията My Filter, Fun Mode и Pro Video Mode. Въпреки, че някои от тези функции са налични на други устройства Samsung Galaxy, новата функция Fun Mode е ексклузивна за серията Galaxy A на Samsung.

Аксесоари

И двата варианта на Samsung Galaxy A52 не се доставят с калъф в кутията, но ще намерите много опции за защита на новото ви устройство. На пазара се предлага голямо разнообразие от калъфи, вариращи от достъпни прозрачни пластмасови калъфи до първокласни здрави калъфи, които предлагат военна стандартна защита.

Related Post